Høres det ikke deilig ut å tjene penger hjemmefra?

Er du en digital nomade som elsker å reise og helst kun vil arbeide når det passer deg?  Eller er du en hverdags helt som går på en jobb du egentlig ikke liker fra tidlig morgen til sene kvelden, og som aller helst vil jobbe med hobbyen din? Kanskje du er en superhelt med masse jern i ilden som ønsker å ta lidenskapen din til neste nivå ved å tjene mye penger eller bli rik fort? Eller er du en young star; en nyutdannet med brennende engasjement men uten erfaring og kunder?  Totum C åpner muligheten for at du kan tjene penger hjemmefra, samtidig som du jobber med akkurat det du liker.

Friheten til å jobbe der du er

Vi tror på at folk jobber best når de har friheten til å disponere tiden sin akkurat som de vil. Kanskje liker du å møte andre mennesker, eller kanskje ønsker du helst å tjene penger hjemmefra over telefon eller online. Kanskje sitter du og tenker: «nei, jeg trives ikke i jobben min og jeg kunne tenke meg å teste noe annet litt på sidelinjen». Eller at du tenker: «dette virker som en strålende sjanse til å faktisk tjene penger på det jeg elsker å gjøre». Uansett kan du bli en hjelper i Totum C og du får friheten til å jobbe når du vil og hvor du vil. Totum C er nemlig markedsplassen for tjenester på nett.


Kanskje har du flere ting du liker og er god på? Som hjelper i Totum C kan du tilby mange forskjellige tjenester. Det er kun fantasien som setter grenser! For hver tjeneste registrerer du enkelt hvilken kompetanse du har på området:

  • Skolert/yrkesfaglig (tatt skole, kurs e.l. og har vitnemål/kursbevis)
  • Akademiker (høyere utdanning)
  • Mester (over 10 000 timer. egenerklært erfaringskompetanse)
  • Medlem (the crowd: alle som har en tjeneste å tilby andre, uansett kompetansenivå)

Markedsplassen for alle

Enten du er: Webutvikler som lager nettsider. Regnskapsfører som kan hjelpe andre med økonomien. Kunstner som kan tilby spesiallaget kunstverk. Eller noe helt annet, som at du for eksempel har erfaring med angst og kan hjelpe andre på veien gjennom dette, eller at du har ledelseserfaring som du kan dele med andre. Totum Community er markedsplassen for deg!

Les også: Nøkkelen til å ha det bra på jobb

Valgfrihet

Når du registrerer en tjeneste velger du også på hvilken måte du ønsker å tilby dine tjenester; via internett, mobil, innboks eller fysiske møter. Du setter selv prisen på tjenesten og velger i kalenderen når du skal være tilgjengelig for forespørsler om arbeid. Du kan takke ja eller si nei til oppdrag etter ønske. Du står altså helt fritt til å bestemme hvor, når og hvordan du vil være tilgjengelig og synlig i Totum C.

Høres det ikke bra ut?

Totum C er nå i en beta periode. Verden er heldigvis full av eventyrlystne pionerer og innovatører som går foran og viser vei for andre. Ved at du registrerer deg nå oppnår du en ekstra status i Totum C, og du vil motta achievement points du senere kan benytte i systemet.

Totum C skal bli et fellesskap av mennesker, en crowd, som kan utgjøre et enormt positivt bidrag i verden! Snakk om meningsfullhet, arbeidsglede og frihet til å jobbe akkurat der du er!

Registrer deg som hjelper!

Dersom du oppdager feil eller forbedringspotensiale med tjenesten vår blir vi takknemlige for din tilbakemelding. Vi vil gjerne ha din hjelp til å utforme hvordan denne markedsplassen for tjenester på nett skal bli!

Bli med og test Totum Community!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap