Hvem er vi?

Totum Momentum AS (TM)

er et startupselskap med brennende engasjement, et sterkt verdigrunnlag om HelhetsKvalitet: helsefremming, menneskevennlighet og naturvennlighet.

Vår visjon er «Liv i Lage og Lykke» for de mange

og vi utvikler systemer og løsninger til nytte for mennesker og organisasjoner som ønsker å ha det bra.

Dette har foreløpig bunnet ut i to nettplattformer:

Totum Community (TC) – et felleskap og markedsplass for hjelpetjenester
Totum Quality (TQ) – en portal for individuell utvikling

I tillegg henter vi nå inn midler til utvikling av:
Totum Global (TG) – plattform for integrering av innvandrere

Og har planer om fremtidig utvikling av:
Totum Sunset (TS) – eldre og barn hånd i hånd
Totum Youth (TY) – unge i balanse
Totum Tree (TT) – verdensspillet

Opplysning om teamet

Laila har gjennom de siste år samlet et team av dedikerte medlemmer som, på mesteparten frivillig basis, utvikler ideer og løsninger til de fremtidige lanseringene og driften av TM.

Selskapet er et multiprosjektselskap som bygges markedsorientert, med stor og innovativ grad av desentralisering og kunnskapsorientering, hvilket også innebærer at teamet oppfordres til jobbrotasjon og evig utvikling av egne egenskaper. Allikevel er rollene definert og alle har sine ansvars-/arbeidsområder hvor resten av teamet fungerer som medhjelpere.

 

Hvert team-medlem står fullt og helt bak virksomhetens mål om å skape kvalitetsløsninger for mennesker og bedrifter som ønsker å ha det bra.

 

Selskapet tiltrekker seg hele tiden ny kompetanse og jobber systematisk for å dekke videre kompetansebehov. Nye teammedlemmer med sterk verdibase (helsefremming, menneskevennlighet og naturvennlighet) ønskes alltid velkommen til teamet.

Følg med! Dette blir et eventyr!

Selskapet er støttet av Innovasjon Norge og Barentssekretariatet.

Vi er også på utkikk etter empowering investors som ønsker å være med på Norges største eventyr.

Er du av vår type? Ønsker du å utvikle noe fantastisk? Har du verdier og tenker langt?

Da kan det hende du er en av oss! Nå har du sjansen til å være med fra tidligfase, ta kontakt!

 

Opplysning om gründer

Laila Thorsen, etablerer og eier av Totum Momentum AS (forkortes Totum eller TM), har etablert fire virksomheter tidligere, tre enkeltpersonforetak og ett DA, i tillegg til å ha drevet en franchise for Norge og nord-Sverige, er og har vært styreleder og –medlem i diverse styrer, initiert og drevet en studentorganisasjon, samt vært forretningsfører for et lite sameie.

I sitt enkeltpersonforetak (2007-) jobber hun som kursleder/foredragsholder, endringsvegleder og terapeut, og dette, sammen med sine oppdrag som kursleder for Røde Kors, omgang med næringslivet generelt og omgang med mennesker spesielt, har gitt henne en stor innsikt i samspillet mellom kropp og psyke, og hvordan dette samspillet, eller mangelen på omtanke for samspillet, kan gi seg utslag i helse, arbeid, privatliv, økonomi mv.

Rull til toppen
Copy link
Powered by Social Snap